Tre gaveideer til mænd

21 oktober 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Skal du give en gave til en mand, for eksempel din far eller din bror, men ved du ikke, hvad du skal give i gave, så kan det være en god ide, at du finder en guide på nettet. Det kan for eksempel være genialegaver.dk. De har skabt en stor guide, der blandt andet kan hjælpe dig med at finde en julegave til ham, du skal give en gave. Der kommer de med en række forskellige forslag. Vi kommer her med tre ideer, der er blevet inspireret fra deres side. 

1. LED baggrundsbelysning til TV

Er ham, der skal have gaven, vild med at lave hjemmebiograf, kan du for eksempel købe LED baggrundsbelysning til TV’et. Det er en lang slange af LED lys, der er skabt, så den er nem at sætte op bag på TV’et. Der giver den et godt lys, hvilket kan være rart, hvis I ellers slukker for alt lys i stuen, når I ser TV. 

2. 3D pengeskabs puslespil 

Er det en nørkler, du skal give en gave til, kan du også vælge et 3D pengeskabs puslespil. Det er noget mere krævende at samle et 3D puslespil end et 2D. Det vil derfor være noget, der tager tid for ham, og som virkelig udfordrer ham. Er han en mand, der synes, at den slags er sjovt, er det oplagt, at du køber sådan et puslespil til ham. 

3. Barbecuesæt 

I de fleste danske familier er der stadig en meget traditionel fordeling af kønsrollerne, når det kommer til at grille. Det er kvinderne, der laver tilbehøret, og det er mændene, der står ved grillen. Derfor er det også oplagt, at du køber et flot barbecuesæt til ham, der skal have en gave, hvis han er vild med at grille. Der er noget særligt ved at have alle tingene i samme stil og kvalitet. 

Flere Nyheder