Tips til dig der skal holde en havefest

14 juni 2022 Steffen Hansen

advertorial

Planlægger du at holde en havefest? Hvis ja, er der nogle få ting, du bør huske på. En havefest er altid en en god måde at underholde dine gæster med i sommermånederne.

Her får du et par tips til, hvordan du sikrer, at din havefest bliver en succes.

 

teltudlejning

 

Overvej at bestille et telt

Havefester er en fantastisk måde at nyde udendørslivet med familie og venner på, men hvis vejret ikke er med, kan de hurtigt blive en katastrofe. Hvis du ønsker at være forberedt på alle situationer, kan det være en god idé at booke et telt. På den måde kan dine gæster nyde skyggen, hvis solen skinner, og hvis det regner, kan de stadig holde sig tørre.

Og hvis du virkelig er bekymret for vejret, kan du altid booke to telte – et til læ i tilfælde af regn og et til skygge, hvis det er varmt. Du kan finde Teltudlejning i Silkeborg gennem Google.

 

Tænk på mad og drikke

Ingen havefest er komplet uden lækker mad. De giver dig mulighed for at vise dine kulinariske færdigheder frem. Når du planlægger en havefest, er det vigtigt at tænke på den mad og de drikkevarer, du vil servere. Vil du servere lette snacks eller et komplet måltid? Ønsker du at tilbyde alkoholfrie muligheder?

Hvilken type desserter vil dine gæster nyde? Når du har overvejet disse spørgsmål, kan du begynde at planlægge din menu.

 

Glem ikke underholdningen

Havefester handler om at have det sjovt. Så glem ikke at planlægge noget underholdning til dine gæster. En havefest er den perfekte lejlighed til at afprøve nogle nye spil eller aktiviteter. Du kan anlægge en kroketbane, stille op til ølbowling (hvis gæsterne er lidt yngre) eller et danseområde.

Der er en masse muligheder, så du kan undersøge mulighederne online eller ved at spørge din venner til råds.

Flere Nyheder