Sikre dit boligkøb ved hjælp af en boligkøb

11 december 2020 Lotte Hindsberg

Når du skal købe en ny bolig, er der mange ting, du skal være opmærksom på. Udover at du skal forhandle dig til den bedst mulige pris. Der er mange juridiske og økonomiske forhold, du skal være opmærksom på, så du ikke senere ender med at økonomisk regning, du ikke havde forventet.

En regning som kan koste dig dyrt. For at sikre at du ikke ender i den situation, kan du med fordel hyre en boligadvokat, hvis du har planer om at købe en ny bolig. Du kan f.eks. få råd og vejledning her http://www.freinsilber.dk/koeb-salg-fast-ejendom/.

Gennemlæsning af dokumenter

For at sikre at du ikke køber “katten i sækken” er det vigtigt at de forskellige dokumenter omkring boligen læses igennem af en ekspert. Det er noget du selv kan gøre, men der er både tid og penge at spare ved at bruge en erfaren boligadvokat i stedet.

Han har erfaringen og ved hvad han skal lede efter i dokumenterne. Derved kan han ikke alene spare dig for tid, men også for mange penge. Penge der over en 30 årig periode kan blive til mange penge. 

Lokalplaner

Et andet område hvor du med fordel kan benytte dig af din boligadvokats erfaring er lokalplanerne fra kommunen. Hvis der er planer om en motorvej i din baghave, kan det have stor betydning for din lyst til at købe.

Omvendt kan en park eller et center betyde at området bliver langt mere attraktivt. Det er igen noget du selv kan undersøge, men en erfaren boligadvokat vil kunne undersøge det langt hurtigere og nemmere end dig. Det betyder, at selvom en boligadvokat ikke har en helt billig timeløn, vil det på den lange bane være langt billigere, at han undersøger det, end hvis du bliver nød til at tage fri for at opsøge kommunen. 

Flere Nyheder