Sådan hindrer du larm på dine ståltrapper

31 oktober 2019 Anders Lundtang Hansen
Sådan hindrer du larm på dine ståltrapper

Ståltrapper kan være praktiske, nemme at lave, og så sikrer de mod, at man kan komme til at ødelægge dem let, såsom det kan ske ved trætrapper, der også kræver en hel del at lave, slider på miljøet og hele tiden skal vedligeholdes.

En ståltrappe med gelænder og måske et stålværn kan laves på mange forskellige måder, så der kan være plads til mange mennesker på det, så man kan hindre højdeskræk ved ikke at kunne kigge ned eller mellem trinnene.

Og så kan de laves, så der bliver skærmet af for andre, der vil kigge ind til folk, såsom man ser det i kontormiljøer, men selv derhjemme kan man have god fornøjelse af en ståltrappe, der kan passe ind i især moderne hjem, hvor det vil passe sammen med indretningen og stilen.

Men ståltrapper er jo også kendetegnede ved noget andet: at de kan larme en del.

Hvordan hindrer man så dette bedste muligt?

Det kommer vi her med nogle forslag til, som man kan bruge både i det private, kontoret og i det offentlige, hvor der er ståltrapper.

Man skal for eksempel hindre, at der kommer svingninger i trappen, da det kan give en del lyde, så hvis man er mange, der tit går op ad trappen, så forsøg eventuelt ikke at gå i takt, da det kan igangsætte svingninger.

Lad være med at have højhælede sko på eller sko med stålsåler, da stål mod stål larmer.

Man skal heller ikke have kæder af metal til ens pengepung hængende og slaske, da de kan ramme ind i trappen og give lyde.

Desuden kan smykker på håndledene også resultere i larmende lyde, når ens hånd griber ned på gelænderet.

Slutteligt er det også en god idé at bede ens børn om ikke at lege på ståltrapperne, men forklare dem, at trapperne er til brug og ikke som legeplads.

Du kan få lavet ståltrapper her: https://www.røn-petersen.dk/vi-tilbyder/staltrapper 

 

Flere Nyheder