Professionel rengøring i private boliger

04 februar 2021 Astrid Pedersen

Kniber det med at finde tid og overskud til den ugentlige hovedrengøring – og får du aldrig rigtig svinget dig op til at holde resultatet ved lige, når du endelig har taget dig sammen? Så er privat rengøring måske noget for dig.

Det er vigtigt at holde en solid hygiejne standard i dit private hjem hvis du ønsker at bevare et sundt og stærkt helbred. Støv og skidt, som får lov at ophobe sig, kan nemlig udgøre de perfekte vækst betingelser for eksempelvis bakterier og svamp, som kan skade dit helbred på længere sigt. Derfor er det en god idé at finde et professionelt rengørings firma som kan hjælpe dig med at holde boligen ren.

Hvor får jeg hjælp til rengøring i Kolding?

Er du bosiddende i Kolding, Vejen eller andet steds i den sydlige del af Jylland kan du med fordel vælge Jims Rengøring når der skal gøres grundigt rent derhjemme. Med hjælp fra de dygtige service medarbejdere hos Jims Rengøring kan du holde din bolig smuk og ren – og hygiejnisk.

Jims Rengøring udfører nemlig sanitets rengøring – det vil sige rengøring af badeværelse og toilet efter særlige metoder og med specielle midler – såvel som grundlæggende rengørings opgaver så som støvsugning og gulv vask. Du bestemmer selv hvilke rengørings ydelser du ønsker når du laver en aftale med Jims Rengøring. Hvis du eksempelvis ønsker rengøring af fælles arealer ås som stue, entre, køkken og bad, men ikke ønsker at soveværelset eller børnenes værelser skal røres, kan de dygtige folk hos Jims Rengøring sagtens respektere dette.

Du bestemmer også selv om du ønsker rengøring en eller flere gange om ugen, en gang hver fjortende dag, eller måske blot månedligt. Og ønsker du særlige ydelser i forbindelse med din rengørings service så som for eksempel vinduespolering kan Jims Rengøring også sagtens arrangere dette.

Du kan læse mere, og booke privat rengøring online via hjemmesiden jims.dk.

Flere Nyheder