Ølbrygning – når du selv vil brygge dit øl

02 december 2019 Astrid Pedersen
Ølbrygning - når du selv vil brygge dit øl

Mange danskere har allerde opdaget, at ølbrygning kan være en morsom hobby. Når man selv brygger sit eget øl, lærer man en del om brygge processen, og kan udvikle sig til at blive en ganske habil amatør brygmester hen ad vejen. Det betyder, at man eksempelvis kan begynde at eksperimentere med ingredienser, og dermed komme til at sætte sit helt eget personlige præg på de mest kendte øl varianter.

Hvordan kommer jeg i gang med at brygge mit eget øl?

Er du helt ny inden for feltet, kan det godt være vanskeligt at overskue hvorledes du kommer i gang. Der findes et stort udvalg af udstyr til ølbrygning på markedet – men der er ingen, der siger, at du fra begyndelsen skal investere i det helt store forkromede bryganlæg.

Hos Ølbrygning.dk kan du for få penge komme rigtig godt i vej som ølbrygger med en såkaldt Starter Box. En Starter Box er for dig, som ikke tidligere har beskæftiget sig med ølbrygning, og som har behov for et anlæg, som ikke er for plads krævende eller for dyrt i anskaffelse.

Den Starter Box, du finder i den online shop på Ølbrygning.dk, indeholder de mest nødvendige redskaber, du får brug for i forbindelse med brygning af dit første batch øl, her under gærtanke og hævert, analogt termometer, vægtfyldemåler og måleglas, børster til rengøring og en kapsel påsætter i håndmodel samt 100 kapsler og andet relevant udstyr.

Med en Starter Box og nogle gode ingrediens kits er du godt rustet til at påbegynde din nye, spændende hobby – du kan faktisk brygge næsten alle typer øl, fra IPA til pilsner, stout og julebryg. Og så kan du altid opgradere til det mere avancerede og måske endda semi professionelt udstyr til ølbrygning senere hen, hvis du rigtig bliver bidt af det!

Se alt udstyr til ølbrygning på Ølbrygning.dk

Flere Nyheder