Kostvejleder i Aarhus: Læg din livsstil om!

13 november 2019 Anne-Mette Hansen
Kostvejleder i Aarhus: Læg din livsstil om!

Du er, hvad du spiser! 

Denne sætning hører du nok ofte inde i hovedet, når du spiser en kage, drikker en tår sodavand med sukker eller når du tager en pose slik fra hylden i supermarkedet. Måske har det taget overhånd, og måske kan du ikke selv komme på rette spor igen. Det kan også være, at du lider af nogle allergier eller overfølsomheder, der gør, at du ikke kan spise det samme som alle andre. Eller måske døjer du med fordøjelsesbesvær eller lidelser, der gør, at du har mod på at lægge din kost om. Forkert kost kan nemlig være årsagen til mange daglige problemer og lidelser. 

Hvorfor skal du få kostvejledning?

Det er ikke altid nemt selv at holde styr på, hvad din kostplan må indeholde og dermed, hvilke retter du egentligt kan tillade dig at lave. Derfor kan det ofte være en god idé at få en professionel person til at lave planen for dig. En kostvejleder har mere ekspertise indenfor, hvad du må spise, hvis du døjer med fordøjelsen eller lider af andre problemer, som kan skyldes din kost. Forkert kost kan f.eks. også forårsage knogle- og ledsygdomme, smerter/træthed og hudproblemer. 

Her finder du en dygtig kostvejleder i Aarhus

Frede Damgaard er kostvejleder i Aarhus. Han har mere end 45 års erfaring i branchen og er uddannet ernæringsekspert og biopat. 

Hos Frede Damgaard kan du få individuel rådgivning. Men han afholder også løbende kurser eller foredrag for større grupper. Det kunne være, hvis du ville introducere sundhed og kost på arbejdspladsen eller i en institution. 

Frede Damgaard tilbyder forskellige ydelser. Du kan f.eks. købe enkelte vejledningstimer, hvor du også få en iris analyse og vejledning på individuel basis – i forhold til brugen af supplerende kosttilskud til din kostplan. 

Vil du ændre din livsstil og kost? Kontakt Frede Damgaard, kostvejleder i Aarhus i dag!

Flere Nyheder