Kom godt i gang med fiskeri

14 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Går du og drømmer om at tage lystfiskeri op som hobby? Så skal du ud og have fat på det rette udstyr. Og her kan du med fordel vælge en spinnestang.

Hvad er en spinnestang?

En spinnestang er den mest almindelige type fiskestang der findes. Denne fiskestang er beregnet til det der kalde aktiv fiskeri – den traditionelle form for lystfiskeri som er karakteriseret ved at man kaster krog med flåd og agn ud og haler det ind igen. Spinnestangen er opkaldt efter det såkaldte spinnehjul, som sørger for at linen kan løbe uhindret når agnet kastes, og som gør det muligt for dig nemt at trække din fangst i land.

fiskeri

Til fiskeri med spinnestang anvendes typisk agn i den tungere ende, for eksempel blink, pirk, jig, spinner eller wobler. En spinnestang er en del kraftigere end for eksempel en fluestang, men fremstilles den dag i dag i lette kulfiber materialer som gør det let at kaste agnet. Du vil typisk bruge en spinnestang til fiskeri fra kysten eller i put and take søer.

Find den bedste og billigste spinnestang online

Er du på udkig efter en solid spinnestang, som kan tjene som din fiskestang de næste mange år? Så bør du tage et kig hos den danske online forhandler af fiskegrej Fluer.dk.

Hos Fluer.dk finder du et stort og velassorteret udvalg af udstyr og tilbehør til lystfiskeri. Du kan blandt andet købe billige fiskestænger, og supplere med spinnehjul, flåd og agn fra nogle af de bedste og mest velansete producenter på markedet.

Fluer.dk er også leveringdygtig i beklædning til udendørs brug samt diverse udstyr som passer sig til udelivet. Med fiskegrej og tilbehør fra Fluer.dk kan du være helt sikker på at din fisketur bliver en stor succes.

Klik ind og se det store udvalg af fiskegrej i den online shop på hjemmesiden fluer.dk.

Flere Nyheder