Hvor bruges en airtrack?

31 marts 2020 Astrid Pedersen
Hvor bruges en airtrack?

Den smarte mobile springbane airtrack findes i mange forskellige modeller, og har lige så mange muligheder for anvendelse. Airtrack anvendes i det professionelle og semi professionelle gymnastik miljø i forbindelse med træning af spring gymnaster, som har brug for at øve teknikker til afsæt og landing på et sikkert underlag.

Er du således træner i den lokale gymnastik klub eller idræts forening, kan du have står glæde af de lækre airtrack måtter, som letter dit arbejde med især de helt unge gymnaster og nybegyndere. Med airtrack er både du og gymnasten placeret i gulv niveau, hvilket gør det nemmere for dig at gribe ind og yde støtte end hvis du anvendte en trampolin til formålet.

Samtidig er en airtrack måtte betydeligt nemmere at pakke sammen, og fylder væsentligt mindre end en trænings trampolin. Og så behøver du ikke at optage så meget plads i redskabs rummet til dine remedier.

Køb en airtrack til stuen eller til haven

Du kan også med fordel købe en mindre airtrack til hjemmebrug. Med en airtrack har dine spring glade børn mulighed for at træne på hjemmebane – så at sige. En airtrack kan sagtens bruges til træning inden døre i ikke alt for lavloftede boliger, med behørig sikkerheds afstand til vægge og til møbler.

Med en airtrack har du et værdigt alternativ til en have trampolin, hvis din grundejer forening ikke tillader opsætning af en sådan. Der ud over kan ungerne tage deres airtrack med i parken eller på stranden, hvor den kan danne grundlag for timevis af leg og underholdning. Som før nævnt kan en airtrack pakkes sammen til at fylde næsten ingen ting – og veje nærmest det samme.

Hvis du er interesseret i at bestille en airtrack til hjemmebrug, kan du finde et bredt udvalg af de originale oppustelige måtter her

Flere Nyheder