Hvad laver en blikkenslager?

17 maj 2020 Astrid Pedersen

En blikkenslager beskæftiger sig fortrinsvis med blik arbejde. Blandt en blikkenslagers opgave finder du afdækning af skotrender samt rundt om eksempelvis altaner, karnapper og kviste samt tilvirkning og montering af tagrender. Skal du have udstyret din carport med et metal tag, er det også din blikkenslager som står for den opgave.

Blikkenslager faget hørte oprindeligt til blandt smedene, men har senere bevæget sig i retning af VVSerne. VVSere og blikkenslagere deler da også en stor del af deres uddannelse – de første cirka tre år studerer de to faggrupper sammen inden de hver især specialiserer sig inden for de forskellige retninger.

Du finder ofte blikkenslagere sammen med autoriserede VVSere og kloak mestre, således at virksomheden også er godkendt til at udføre reparationer på vand og afløbs installationer. Af samme grund er grænsen flydende mellem VVS, kloakerings og blikkenslager arbejde, og mange mennesker tager ofte fejl af de tre professioner. Derfor er det vigtigt at du, når du kontakter et VVS eller blikkenslager firma, præciserer hvad det er for et stykke arbejde du ønsker udført, således at du er sikker på at du får den rette fagperson på opgaven.

Hvor finer jeg et kompetent blikkenslager og VVS virksomhed på Sjælland?

Er du bosiddende i København eller andet steds på Sjælland, kan du med fordel benytte Øens Blikkenslager i forbindelse med blikkenslager eller VVS arbejde. Øens Blikkenslager er et eksempel på en virksomhed, som både tæller blikkenslagere og autoriserede VVSere i den dygtige stab.

Hos Øens Blikkenslager kan du således få udført decideret rør arbejde, lige som Øens Blikkenslager gerne forestår arbejde med tag og facade, sanitet og varme samt renovering og restaurering af badeværelser. Øens Blikkenslager er baseret i København men kører gerne ud til kunder i alle størrelser – private såvel som erhvervs relaterede – på hele resten af Sjælland. D

u kan kontakte Øens Blikkenslager og forhøre dig om priser på blikkenslager arbejde via hjemmesiden oeens-blikkenslager.dk

Flere Nyheder