Gør din snapback klar til rengøring

29 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Denne artikel tager udgangspunkt i, at du måske har fået gjort lidt ved din snapback, så den er blevet meget personlig at se på, så den ikke bare ligner noget, som der lige er købt, som der også ser ud som mange af de andre snapbacks, man kan se i bybilledet.

Der er således gjort lidt ved den, siden du købte den, og det er ikke bare almindelige brugsspor, som du ikke havde tænkt dig at give den med vilje, men som der kommer af sig selv.

Det kunne være sådan noget med, at du har tegnet på den med en mere eller mindre permanent tuschstreg, at du har sat klips på den, nøgleringe, klistermærker, patches og mere til.

Dette kunne være for, at den skulle passe til din stil, eller den skulle bruges i en bestemt sammenhæng eller passe ind i et miljø, men nu skal den gøres ren, og det kan man ikke bare gøre direkte.

Din snapback skal gøres klar til at blive pæn igen

For ens snapback kan jo godt blive en del beskidt, især hvis man bruger den tit.

Selvom man passer godt på den – og man pynter den eller ej – så bliver den jo udsat for vind og vejr, og man sveder i den.

Har man så også tilføjet en masse tingeltangel på den, så skal den jo også gøres klar til, at man overhovedet kan gøre den ren.

Derfor skal man starte med at tage alle de ting af, som man kan; bliver noget tilbage, må man nok indse, at den aldrig bliver helt ren igen, men det kan være en del af patinaen ved den.

Andre ting kommer måske til at gå af ved rengøring såsom klistermærker og påtegninger.

Men du kan jo også helt lade være med at gøre den ren, men så begynder den nok at lugte lidt.

Flere Nyheder