Find den rette vognmand i Sønderjylland

Find den rette vognmand i Sønderjylland

januar 25, 2020

Går du og leder efter en vognmandsforretning i Sønderborg, som kan håndtere dine transport opgaver? Så kan du med fordel aflægge FA. A. Keldorf Vognmandsforretning på virksomhedens hjemmeside.

Hvorfor skal jeg vælge FA. A. Keldorf Vognmandsforretning som min vognmand på Als?

Når du søger en vognmand som kan tilbyde transport af dine varer eller måske dit maskinel, er det vigtigt, at du kan have tillid til pågældende vognmand. Uanset om du skal have transporteret varer til kunder eller mellem dine virksomheder, eller om du skal have landsat en båd eller flyttet tungt maskinel i din virksomhed, har du brug for en pålidelig og stabil vognmand med erfaring inden for pågældende område.

 

I Sønderborg på Als finder du FA. A. Keldorf Vognmandsforretning. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning har igennem mange årtier ydet services inden for transport og logistik løsninger for tusindvis af glade og tilfredse kunder – de fleste af dem tilbagevendende. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning er den ældste vognmandsforretning i Sønderborg, og har op igennem tiden oparbejdet sit velfortjente gode ry og pletfri renommé gennem professionel og kundevendt betjening af såvel virksomheder som privat personer.

Når du kontakter FA. A. Keldorf Vognmandsforretning, får du en service minded betjening – og adgang til vognmands ydelser udført af kompetent personale ved hjælp af virksomhedens egne biler, lastbiler, kraner og gaffeltrucks.

Hvad kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning hjælpe mig med?

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning har, foruden generel ekspertise inden for alle typer vognmands services, speciale inden for håndtering af både. Har du for eksempel en båd liggende for red, som skal på land for vinteren, hjælper FA. A. Keldorf Vognmandsforretning gerne med kraning af båden samt transport til virksomhedens egen lagerplads. Her kan din båd tilbringe vinteren under overvågning i dagtimerne og videoovervågning døgnet rundt.

Der ud over kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning tilbyde flytning af tungt maskinel for de industrielle erhverv. Du kan læse mere om bådtransport og maskinflytning på http://www.keldorftransport.dk/