Find den rette e juice som passer til din smag

11 februar 2021 Astrid Pedersen

Når du leder efter e juice eller e væske, er det vigtigt, at du vælger en godkendt forhandler, som udelukkende forhandler produkter i høj kvalitet. Der er trods alt tale om et produkt som skal ned i dine lunger – og derfor er det vigtigt at det er så rent som muligt.

Du kan med fordel vælge Go Smoke som din forhandler af e juice eller e væske. Go Smoke er leveringsdygtig i et stort og velassorteret udvalg af e juice i mange forskellige smags og duft varianter. Du kan i den online shop gå på opdagelse i en verden af e juice som smager og dufter af alt fra bolsjer og lakrids til frugter og bær eller sågar rene tobaks produkter.

Du kan vælge en e juice som vækker mindelser om hindbær eller blåbær kompot – eller du kan prøve en e juice som smager af din favorit drink hvad end denne er Baileys, whiskey, rom eller cognac. Og så kan du selvfølgelig vælge e juice helt uden duft eller smag hvis du foretrækker dette.

E juice med eller uden nikotin

Der ud over er det muligt hos Go Smoke at finde e juice med større, mindre, eller slet intet indhold af nikotin. Dette er særdeles formålstjenligt hvis du ønsker at vænne dig af med din grimme ryge vane. Nikotin er nemlig det mest afhængigheds skabende stof i cigaretter.

Ved at tilsætte tanken på din e cigaret faldende mængder af nikotin hen over tid vil du gradvist kunne trappe ud af denne afhængighed samtidig med at du stadig kan tage en ”smøg” med vennerne til festen eller med kollegerne efter frokost pausen. Og så bliver det pludselig meget nemmere at holde op med at ryge!

Hvis du ønsker at prøve en e cigaret kan du finde denne såvel som tilhørende e juice på Gosmoke.dk

Flere Nyheder