Få leveret juletræer nemt og sikkert til din virksomhed

04 november 2019 Signe Hansen
Få leveret juletræer nemt og sikkert til din virksomhed

Julen er snart ovre os, og det kalder på en lang række traditioner og begivenheder. Én af de mest elskede og brugte i danske hjem er traditionen om at tage ud hele familien og fælde et fint juletræ, der kan stå og pynte i stuen indtil den 24. dag i måneden. Træet skal pyntes, vises frem og derefter til sidst spises, og det er derfor ikke helt ligegyldigt hvilket træ, familien ender med at få med hjem.

Gør din virksomhed sig i salg af juletræer, så både forældre og børn bliver glade, så er det præcis hos Gl. Tangegaard ApS du skal søge hjælp. Virksomheden er en juletræer engros virksomheden, der tager sig af en lang række opgaver som videoproduktion, salg af træpiller, fyringsolie og diesel, samt levering af juletræer som du kan sælge videre.

Trods markedet for juletræer er stort og mange mennesker snart starter udkigget på det så er der stadig en masse juletræsleverandøer på markedet. Derfor bør din virksomhed stå bedst, når handlen med juletræer starter om en lille måneds tid. Derfor kan det betale sig at tage fat i Gl. Tangegaard ApS, der kan hjælpe med alle aspekter af din juletræsvirksomhed.

De varetager processen fra plantning af træerne til pasning, pleje og vedligeholdelse. Hvis din have kan forbedres og optimeres, så jorden bliver bedre og træerne derfor bliver højere kan Gl. Tangegaard ApS også give en hjælpende hånd til en utrolig fair og markedsdygtig pris.

Har du styr på kvaliteten af din jord og har dine huse og bygninger lige fået den store tur med renovationsriven leverer Gl. Tangegaard ApS videoproduktion og fotografi, der får din virksomhed til at fremstå som yderst professionel og kompetent på alle dine medier, uanset om det er Facebook, Instagram eller din egen hjemmeside.

Tøv dog derfor ikke med at kontakte Gl. Tangegaard ApS og optimer din egen virksomhed og gør processen og julen lettere for alle.

Flere Nyheder