Få dine ønskede varer fra din bager, når det passer dig

19 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Du har sikkert stået i den situation før, at du har tænkt dig at invitere nogle venner over til middagskaffe, og så vil du lige slå et smut forbi bageren i byen for at købe nogle kager at spise til.

Eller også er det tidlig morgen, og du har lovet at købe morgenbrød ind til arbejdspladsen den givne morgen.

Eller du er ved at stavre hjem fra nattens udskejelser og er på vej til den nærliggende konditor i Hirtshals, der lige er ved at åbne, hvor du har udset dig lidt lækkert at spise.

Og så sker der det samme i alle tilfælde, som man virkelig ikke havde håbet på: De ligger ikke inde med det, som man søger.

Man kan så nøjes med en – lige så god – erstatning, men det er bare ikke det samme, hvis man havde udset sig eller lovet noget andet at komme med.

Gør det lettere for dig at få det hos bageren, som du gerne vil have

Det er jo selvfølgelig en skøn følelse at nå at kapre det sidste i montren, men tænk så på den næsten, der kommer forgæves – det kunne være dig.

Andre gange får man måske at vide, at der er ved at være en ny portion eller omgang på vej, men det flugter jo ikke så godt, hvis gæsterne er på trapperne, eller du skal møde på arbejde lige om lidt.

Gør derfor dig selv den tjeneste at ringe ned til din bager af en konditor, når du ved, at du skal bruge noget bestemt til et bestemt tidspunkt.

Nogle gange kan det endda gøres dagen før, og man kan ønske et bestemt tidspunkt at afhente det på.

Så ved man for det første, at man får det, man leder efter, og så er det så friskt, som noget kan være.

Flere Nyheder