Billigt bådudstyr til vinterens klargøring – find det online

24 september 2020 Astrid Pedersen

Sommeren er ved at være vel overstået – og det samme kan siges om dennes hyggelige sejladser. Har du og din familie tilbragt de lune og solrige måneder om bord på familiens båd har I sikkert skibskisten fuld af gode og mindeværdige oplevelser.

Det er både sjovt og spændende at opleve Danmark fra vandsiden, og måske besøge de mange fine havne og marinaer rundt omkring i de danske kystbyer. Men vintertid er ikke tid for hobby sejlads. Derfor vælger mange båd ejere at bruge de kølige måneder i vinter halvåret på at gøre båden klar til næste sommers eventyr. Og til det formål skal der bruges bådudstyr og materialer.

Hvad skal jeg bruge når båden skal sættes i stand?

Når du vælger at sætte båden på land for vinteren har du en unik mulighed for at rengøre skrogets bund for snegle, alger, skaller og bramgæs – irriterende smådyr og mikro organismer som gror på båden og hindrer dennes fremdrift i vandet. Disse vækster kan i høj grad påvirke dit brændstof forbrug og dermed øge dine udgifter til diesel eller benzin. Hvis du hvert år sørger for at skrabe, slibe eller strippe bådens bund og påføre et nyt lag bundmaling kan du således spare penge i det lange løb. Og samtidig vil du få en morsommere sejlads.

Der ud over skal du tjekke bådens øvrige inventar. Der er for eksempel ikke noget ved at skulle vende om undervejs på ferieturen til søs fordi de sanitære faciliteter holder op med at fungere. Alt elektronisk udstyr til eksempelvis navigation eller kommunikation skal tjekkes grundigt igennem. Du kan med fordel anskaffe nyt tovværk til fortøjning, hvis det gamle er begyndt at blive lidt mørt og trevlet. Og så skal du selvfølgelig sikre at der er redningsveste til alle – børn såvel som voksne.

Du kan finde bådudstyr til lave priser hos Bådbiksen på https://www.baadbiksen.dk/ 

Flere Nyheder